26 грудня 2018

Дніпро-Славутич нас єднає

Сьогодні в рожевій залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулася скайп-зустріч читачів-учнів 6 класу обласної гімназії ім.Т.Г.Шевченка з м.Херсон із юними читачами однієї з бібліотек міста Дніпро.



У передноворічні дні діти говорили про те, які книги читають вони та їхні однолітки, чому ці твори їм до вподоби. Діти з Херсону та Дніпра рекомендували різні книги, тож дуже важко було визначитися з топ-п’ятіркою. Але учасники зустрічі по обидва боки екрану назвали твори Всеволода Нестайка, серію романів Джоан Роулінг про Гаррі Поттера, серію книг Наталії Щерби «Часодії», твори Сашка Дерманського та Володимира Рутківського. Але цей список кожен може продовжувати. Володарка часу познайомила присутніх із книгами, що є найпопулярнішими у читачів нашої бібліотеки.




На свято завітала Червона шапочка - героїня з «літньої» казки, яка хотіла дізнатися у дітей про те, як святкують Новий рік. Її чарівні "пиріжки" були з різною начинкою – загадками, вікториною та піснями. Діти по обидва боки екрану охоче виконували всі її і завдання.



А з Дніпра у виконанні бібліотекаря та діток прозвучала для херсонських дітей пісенька про Пригоди їжачка Колька Колючки за мотивами однойменної казки Всеволода Нестайка.


Святкова зустріч закінчилася привітаннями та побажаннями добра, здоров’я та миру. Думаємо, що таке спілкування запам’ятається учасникам заходу надовго.




Організатори зустрічі - Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки та бібліотека-філіал №34 Дніпровського міського комунального закладу "Централізована система публічних бібліотек для дорослих".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік