15 грудня 2018

Подарунок від авторів, редакторів та «Книжкового Миколая»

Про які подарунки мріють діти в день Святого Миколая? Звичайно, про солодощі та іграшки. А літературно обдаровані  діти  мріяли  зустрітись з відомими українськими письменниками та видавцями. В Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової  Чайки здійснилось бажання юних літераторів.


Під новорічною ялинкою письменниця та журналістка Наталія Матолінець поділилась секретом свого успіху та порадила починаючим письменникам частіше брати участь у різноманітних літературних конкурсах і починати з «малої» прози.


Анна Яблучна – менеджер видавництва «Академія» розповіла, як співпрацювати з видавництвом. Бо успішна книга – це напружена робота  команди: редактора, художника, менеджера.


Тетяна Левченко – редактор видавництва «АССА»  порекомендувала юним письменникам не тільки писати, а ще багато читати. А саме, твори сучасних авторів, які видає «АССА».



Антон Санченко – письменник, перекладач, видавець познайомив дітей із сайтом «Fiol» , який прийде на допомогу тим, хто хоче побачити свою надруковану книгу. Сюрпризи очікували почесних гостей бібліотеки: для них свої поетичні твори читали вихованці літературної студії  «Контур», яку очолює поетка Надія Звягінцева.


Письменники та редактори під новорічною ялинкою знайшли свою подарунки – видання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік