20 грудня 2018

Вітаємо переможців!

В переддень Святого Миколая в Києві відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу-виставки дитячого малюнку «Сторінками книг Чингіза Айтматова». Цей конкурс організований Національною бібліотекою України для дітей за сприяння Посольства Киргизької Республіки в Україні.

Нагородження переможців відбулося в приміщенні Національної бібліотеки для дітей. Урочистості відкрили генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна та Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні Шарипов Жусупбек Шарипович. Серед гостей були присутні головний спеціаліст управління з питань мовної політики та літератури Міністерства культури України Кононов Андрій Олександрович, письменники, видавці. 



Дуже приємно, що серед переможців Всеукраїнського конкурсу є діти з Херсонщини:
- Омеліч Богдан з Великоолександрівського району,
- Шутак Ілона з смт Нижні Сірогози,
- Богун Софія з Великоолександрівського району,
- Новосад Дар’я з смт Велика Олександрівка.
Юні художники - переможці конкурсу почули багато теплих слів подяки від дорослих та отримали чудові подарунки. 



У подарунок кожна дитина-переможець отримала альбом видавництва «Авіаз», у якому вміщенні малюнки 150 фіналістів конкурсу - переможців  обласних та Всеукраїнського етапів.


Херсонським читачам Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні Шарипов Жусупбек Шарипович подарував нові книги.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік