21 грудня 2018

Бібліотека зустрічає гостей

20 грудня зранку в бібліотеці розпочалось театралізоване свято «Щедрий, добрий Миколаю, дуже я тебе чекаю!» для дітей з школи №45 м.Херсон. Малюки читали віршики, танцювали та отримали солодкі подарунки.









Трохи пізніше в гості завітала малеча з села Подо-Калинівка Олешківського району нашої області. Для дітей ми підготували розважальну ігрову програму.


Після обіду ми зустрічали  учнів 9 класу з поглибленим вивченням української філології та журналістики Херсонського академічного ліцею ім. О.В. Мішукова відбулася презентація фотовиставки Анастасії Власової «Батьківщина у вигнані»

Виставка експонується в бібліотеці у рамках проекту «Мандрівна галерея» від Американського дому в Києві, а її презентацію проводить центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» нашої бібліотеки.



Учні старшої школи № 39 м. Херсон прийшли до книгозбірні  поспілкуватись з волонтерами Корпусу Миру США в Україні.

І в цей насичений день до бібліотеки прибули колеги з Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного. В перший день свого перебування на Херсонщині колеги познайомились з роботою нашої бібліотеки та переглянули презентацію електронного ресурсу «Проекції долі Миколи Куліша».






Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік