18 грудня 2019

Яка радість, який рай - до нас іде Святий Миколай!

Чим ближче кінець року, тим швидше до наших читачів наближається  казка. В Херсонській обласній дитячій бібліотеці ім. Дніпрової Чайки  до учнів 2-3 класів «завітала» чарівна  історія.

Розпочалась вона з появи Мудруна, який розповів легенду про Святого Миколая , його життя  та про двох цікавих персонажів, які завжди ходять разом з ним. Це Маленьке янголятко та чортеня Антипко. Янголя завжди роздає солодощі для слухняних діточок, а Антипко носить різочки для неслухняних.
Ось і сьогодні вони завітали до наших читачів для того, щоб погратися з малечою, та перевірити, як вони поводились протягом року. Діти з задоволенням відповідали на питання Янголятка, та відгадували загадки разом з Чортинятком.
Але дива на цьому не закінчилися. Слідом за казковими героями прийшов і сам Святий Миколай. Він привітав діточок зі святом та у подарунок  приніс  їм різноманітні зимові забави.


Діти із задоволенням змагались на влучність, кидаючи сніжки у руки-сачки снігової баби, влаштували веселу лижню, співали разом з Миколаєм пісні та намагалися з’ясувати , хто з літературних героїв приміряв на себе маскарадний костюм.


Наприкінці Святий Миколай побажав дітям віри, надії, любові та завжди йти дорогою добра.
Свято закінчилось фотосесією.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік