17 грудня 2019

Бібліотек@ - все тут, всі тут!

Ця країна загадкова
Нас прийняти всіх готова.
Ми її не забуваємо,
Ми бібліотеку знаємо.
Наші друзі, постійні користувачі книгозбірні - четверокласники Херсонської школи №28 знов завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб як завжди весело, корисно та захоплююче провести свій вільний, від навчання, час.
У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів малеча взяла участі у грі «Торбинка завдань для читайликів». Ребуси, головоломки, загадки та багато інших різноманітних завдань були під силу майже кожному присутньому вундеркінду, бо систематичне «занурення» у світ книги і читання дає змогу виховувати творчу, всебічно розвинену особистість, людину, яка в майбутньому має власну, креативну думку.
Відповідаючи на запитання гри «Світ комп’ютерів», маленькі розумники детальніше дізнавалися про історію створення комп’ютера як сучасного пристрою без якого сьогодні не може обійтися майже жодна сучасна людина. 


Ну і як обійтися без веселощів та забав. Жартівливі мультфільми та запальні танці - саме так радісно та весело – завжди  завершується перебування та чергове відвідування Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік