12 грудня 2019

Літературне чар-зілля від Марини Павленко

До Херсона приїхала відома українська письменниця Марина Павленко на запрошення організаторів IV Південного фестивалю книги та читання «Книжковий Миколай», що відбудеться в нашому місті 13-15 грудня. 
Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки організувала серію зустрічей з відомою і популярною у юних читачів авторки "Русалоньки із 7-В" у навчальних закладах міста. 
Відгадайте, учні яких класів - найпалкіші шанувальники творчості Марини Павленко? - Правильно, семикласники! 
Сьогодні пані Марина зустрілася з учнями сьомих класів шкіл №50 та №52. 
Їм справді пощастило - адже не щодень випадає нагода зустрітись із автором книжок, які навіть за шкільною програмою вивчаєш! 😊 А повість Марини Павленко «Русалонька із 7-В, або прокляття роду Кулаківських» якраз і включили до сучасної програми з української літератури в сьомих класах.
Під час зустрічей письменниця знайомила учнів зі своєю новою книгою «Домовичок і купа проблем», розповідала про її героїв та їхніх прототипів, а також демонструвала круті ілюстрації, які створила для цього видання донька письменниці Ольга Музиченко. 
Повідала письменниця і про те, як створювалася її нова біографічна книга «Райдуга в решеті», які дослідження потрібно було провести для її написання. 
І звичайно ж, не обійшли увагою під час спілкування цикл книжок про «Русалоньку».
Ця письменниця руйнує всі стереотипи – вона модна і мудра, вигадлива, винахідлива, кмітлива, чарівна, дивовижна, крута і класнюча! А ще більше вражає її вміння "живописати словом" - це справжнє літературне чар-зілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік