03 грудня 2019

Всі ми різні, але всі рівні

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який  був заснований у 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН та відзначається 3 грудня, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відкрилася виставка робіт маленьких художників – дітей з аутизмом: Гайдай Марії, Авдєєвої Олександри та Крошкіної Юлії. Яскраві роботи дивують своєю різноманітністю та творчим задумом.

У відділі естетичного виховання для постійних читачів - «дітей дощу» та їхніх відбулася низка заходів, яка об’єднана однією темою «Art-терапія».
Бібліотекар розповіла, що це вид психотерапії та психологічної корекції, заснований на мистецтві та творчості, що арт-терапія сягає своїм корінням далеко вглиб історії. Більш детально зупинилися на видах арт-терапії.
Це спонукало батьків «дітей дощу» поділитися своїм досвідом та розповісти як практичні заходи, які проводяться у бібліотеці, впливають на психологічний стан їхніх дітей. Що заняття з мистецтва, які проводять бібліотекарі книгозбірні дають позитивний настрій і дорослих, і для батьків.


Практичною роботою стало малювання в техніці ебру на кефірі.


Як змішувати фарби та створити незвичайні зображення знають наші юні художники.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік