23 грудня 2019

Новинки книгоіндустрії для покоління NEXT

За кілька  минулих років на книжковому ринку з’явилося багато незвичайних книг, які мають різний формат, наповнення та дизайн. Як зорієнтуватись і не розгубитись у цьому мережеві цікавинок? На черговій зустрічі батьків у молодшому відділі було організовано огляд-практикум незвичайних книг. Здебільшого це були книги-іграшки.
Для дошкільників – це книги-половинки, що не лише знайомлять з цікавою інформацією про навколишній світ, а й  дозволяють фантазувати та створювати власні комбінації того, що нас оточує.
Для школярів – це книги-пазли, книги-досліди та книги з доповненою реальністю. 
Окремо були представлені для ознайомлення великі інтерактивні книжки в яскравому дизайнерському оформленні із загадковою назвою "вімельбухи": великі книжки з деталізованими малюнками, які можна розглядати годинами! Адже на полицях  молодшого відділу можна знайти їх як для дошкільників, так і для школярів на різні теми та рівень складності.
Батьки із задоволенням не лише познайомились з такими новинками книгоіндустріїї, а й спробували з ними погратися, аби відчути усю їх чарівну неповторність.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік