23 грудня 2019

Різдвяні дива

На Різдво усі діти, та й дорослі, очікують дива. Аби дізнатися більше про свята в різних країнах до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні 6-го класу ЗОШ № 20 разом зі своїм викладачем німецької мови Пасько Інною Федорівною. 
Бібліотекарі сектору іноземними мовами та відділу естетичного виховання підготували для дітей історію виникнення свята, історію різдвяних символів та атрибутів свята, а також учні співали пісні та робили розмальовки основних символів, таких як ялинка, зірка, ясла, свічка та інші.
Читачі дізналися що в Німеччині період Адвента, має особливе значення та свою символіку, а саме вінок та свічки. Коли вже палають 4 свічки, то і настає час здійснення заповітних мрій, а в Україні існує багато традицій свята вечеря та вертеп. Діти дізналися що має бути 12 став на честь 12 апостолів.
Бажаємо учням та їхньому викладачу гарного настрою, веселих свят та здійснення усіх бажань. Дякуємо керівництву гімназії та Інні Федорівні за участь у бібліотечних заходах і сподіваємося на подальшу співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік