10 грудня 2019

Різдвяний настрій

Саме з таким настроєм завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки учні 8-го та 9-го класів херсонської школи №5 разом зі своїми викладачами Русланою Михайлівною Козак та Мариною Володимирівною Савуля. 
Бібліотекарі сектору іноземними мовами та відділу естетичного виховання розвовіли про Різдво в європейських країнах таких як Німеччина, Франція, Британія та звичайно Україна.
Ми разом згадали часи, коли народився Ісус і як вченим вдалося визначити дату його народження, хто першим поклонився Спасителю та як події відображено у світовому мистецтві,  а саме в поезії та живописі. Слухали різдвяні пісні французькою та англійкою мовами, та підспівували Тіні Кароль, яка виконували світовий шедевр «Щедрик». Дуже сподобалася учням розповідь та легенди про Святого Миколая та традиції подарунків від цього покровителя дітей.
Для більшої наочності  для гостей була організована виставка книг про святкування Різдва у всіх країнах світу.
Сподіваємося, що наша зустріч дала гарний старт і учням і їхнім вчителям для початку святкування цього великого свята. Дякуємо учням та викладачам за участь у наших заходах та сподіваємося на подальшу співпрацю.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік