09 грудня 2019

Перехрестя веселих забав

Казка - вигадка, та в ній щось повчальне зрозумій!
Сьогодні, у нинішній «електронний» час, щоб потрапити і зануритися в казку достатньо натиснути декілька кнопок на комп’ютері чи телефоні і ти вже у фантастичному, міфічному, неймовірному світі. А чи можна потрапити в цей світ завдяки книги та бібліотеки? Звичайно ж так! Для цього лише потрібно завітати до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. У недільний день, і не тільки, тут біля «каміну» є можливість почитати добрі та пречудові новорічні історії, а ще перенестися до дрімучого лісу, де живе  стара та підступна Баба Яга. 
Маленькі читайлики клубу «Читай-компанія мандрує» цього разу вирушили у подорож до Країни Казок, де на них чекали перепони, випробування та перевірки різного характеру.
Казкові ворота, біля яких зупинилися хлопчики та дівчата, були зачинені. І це було перше випробування. Для того, аби вони відчинилися і всі присутні попали все ж таки у царство казок, потрібно було відгадати загадки. І це сталося дуже швидко, але виявилося, що ніхто не зустрічає наших мандрівників. Казкові герої всі зникли.
Прочитавши листа від Баби Яги, яка утримувала їх у лісі, відважні та відчайдушні дітлахи підправилися рятувати заручників.

Папуга Кеша повернувся додому, коли присутні, переглянувши уривки мультфільмів, назвали їх. Листоноша Печкін – коли всі листи були відправлені певним адресатам, Білосніжка  - після великого прання, а Попелюшка – після того, як загублені речі знайшли своїх господарів.

Тож чергова мандрівка завершилась, казкові герої врятовані, а маленькі користувачі та їх батьки задоволені неймовірним та корисним проведенням часу в бібліотеці.
Наступна зустріч відбудеться 22 грудня 2019 об 11.00 годині у молодшому відділі на театралізованому святі «Сніг-сніжок посипай, ось і добрий Миколай!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік