13 листопада 2020

«Чомучкам» про «Що?», «Де?, «Коли?»

Подорожувати до «Країни знань» краще з друзями. Саме так вирішили учні третіх класів школи № 30.  А мандрували вони разом з бібліотекарем відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.


На станції «Екологічній» діти дізналися, якої допомоги просить наша Земля, що вже сьогодні залежить від них та що в їхніх силах зробити для збереження планети та її екологічної чистоти.


Восени ми прощаємося з перелітними пташками, які повернуться у наші краї навесні. Як здійснюють переліт, які перешкоди трапляються під час тривалої, повної небезпеки, мандрівки, де, у яких краях, зимують – на ці та інші  питання шукали відповіді допитливі дітлахи на станції «Пернаті друзі».

«З книжок ми дізнаємося про добро і зло, про далекі країни і свій край, про незвідане та загадкове. Коли ми читаємо, то пізнаємо світ» - так діти розповідали, яке значення мають книги для них. 

На станціїї «Літературна» бібліотекар познайомила з цікавими енциклопедіями, які дають відповіді на безліч запитань маленьких «чомучок».





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік