16 листопада 2020

Давайте вчити німецьку разом!

Клуби з вивчення німецької мови не припиняють своєї роботи, ми проводимо наші зустрічі у застосунку ZOOM. Звичайно, нам не вистачає спілкування та затишку бібліотечної зали, але треба рухатися вперед.

Клуб «Давайте вчити німецьку разом» познайомився з історією Корнваля, на території якого відбуваються головні події трагедії «Трістан та Ізольда». Як і  кожна країна, Корнваль мав багату історію, хоча зараз цю територію займають декілька країн із зовсім іншими назвами, корнськими залишаються лише деякі прізвища та географічні назви. Усі учасники клубу в очікуванні подальших подій, адже історичні твори це завжди цікаво та захоплююче.

У граматичному та тематичному блоках ми продовжили практичне засвоєння тем та приділили увагу слуханню незнайомого тексту, тобто аудіюванню. Та правильно виконані завдання до аудіотексту лише надали позитиву та наснаги усім учасникам клубу.


Для початківців це було перше онлайн заняття, але це ніяк не вплинуло на якість роботи. Продовжили читати історію про життя Франца у місті Мюнхен та його спілкування з мешканцями міста. Важко було у роботі з граматичним матеріалом, де ми приділили особливу увагу писемному мовленню. У тематичному блоці розпочали опрацьовувати новий лексичний матеріал. Тож, чекаємо наступних зустрічей для удосконалення навичок письма та говоріння.


Бажаємо усім гарної робочої неділі та не хворіти!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік