12 листопада 2020

Про досвід роботи дитячої книгозбірні

Бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки познайомили курсантів Херсонської академії неперервної освіти з цікавими, креативними методами роботи з читачами сучасної бібліотеки для дітей.

Керівники гуртків, студій, творчих колективів закладів позашкілля з цікавістю слухали про форми та методи роботи бібліотекарів обласної книгозбірні.  

Завідувачка відділу естетичного виховання поділилася досвідом роботи з питання формування естетичних смаків читачів сучасної бібліотеки. Розповіла про роботу творчих клубних об’єднань відділу, заходи мистецького направлення, новими проектами та новими книжковими надходженнями. 


Курсанти стали учасниками краєзнавчої гри «Мистецька палітра Херсонщини». Дізналися, що працівниками бібліотеки створено цикл таких ігор у різних форматах: електронному, друкованому, гранд-форматі.

Бібліотекар Інтернет центру ознайомив присутніх з роботою клубу CodeClub.Ks, про 3D-моделювання, корисні програми для дітей та вивчення алгоритмізації. Серед представлених програм були: Sculptris для 3D моделювання, Scratch для вивчення алгоритмізації, Musescore для запису нот музики, VSDC для обробки та монтажу відео, Struckd для створення комп’ютерних ігор, Paint.NET для обробки зображень.


Курсанти не тільки познайомилися з різними програмами, а і як практики намітили перспективи використання їх на заняттях.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік