05 листопада 2020

Інформаційні ресурси і проєкти на допомогу вихователям

5 листопада в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки була реалізована програма заходів Дня інформації для вчителів початкових класів та вихователів груп подовженого дня загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області.

Заступник директора з організації бібліотечного обслуговування Ольга Крижановська, організувала екскурсію для педагогів, під час якої гості детально дізнались про проєкти та програми сучасної бібліотеки.




Сучасний викладач стикається з проблемою організації дистанційного навчання і замислюється над тим, як забезпечити ефективне навчання та не втратити взаємодії, інтерактиву, «живого спілкування» та інтересу учасників. На допомогу приходять онлайн-інструменти, які можуть стати гарною альтернативою офлайн навчанню та підвищують мотивацію учнів. Під час заходу учасникам було надано методичний інструментарій для роботи в таких онлайн-платформах як Padlet, MentiMeter, Kahoot, Lernis. Сьогодні ми продемонстрували, як можна вдало виконати вправи, що застосовувалися під час звичайного навчання, за допомогою онлайн-інструментів, при цьому не втрачаючи живого спілкування та групової динаміки.



Працівники відділу обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів презентували інноваційні форми роботи з дітьми молодшого шкільного віку, електронний ресурс «Ігродром» та нові ігрові розробки, які включають ключові компетентностей Нової українського школи. 

Під час підведення підсумків учасники Дня інформації педагоги та працівники обласної книгозбірні домовились на нові зустрічі.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік