24 листопада 2020

На «Здорову хвилю» налаштуйся!!!

Вже багато років в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки існує проєкт «Здорова хвиля», в  рамках якого відбулись сотні цікавих та корисних заходів, присвячених здоровому способу життя. Гостями проєкту були експерти з питань харчування, спеціалісти в галузі нетрадиційної медицини, фітотерапевти, іридодіагностики та навіть йоги. Цього разу ексклюзивним гостем стала матуся 5-ох здорових дітей, мандрівниця,  бібліотекар, письменниця, йог, морж, інстаграм-блогер Оксана Стремоусова.

Маючи досвід виховання здорових дітей, пані Оксана вирішила поділитись своїми знаннями і написала книгу «Закаляйся – исцеляйся!». Поки що ця книга існує у рукописному вигляді і авторка її редагує, але, сподіваємось, що скоро вона з’явиться у друкованому варіанті і кожен, хто  хоче бути здоровим, зможе її прочитати. В складний період пандемії COVID-19 кожна матуся хвилюється, як вберегти дитину від захворювання, підвищити її імунітет.

Переглянувши цикл відео на  БІБЛІО ТV, ви дізнаєтесь відповіді на запитання:

З чого потрібно починати загартовування?

Яким чином можна «приручити ХОЛОД»?

Що робити, щоб не було ангін?

В чому полягає «метод Стремоусових»?

Вже зовсім скоро ви зможете побачити перше презентаційне відео «Як  розпочинати загартовуватись?», тож слідкуйте за анонсами на сайті.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік