09 листопада 2020

Джерело мудрості

Поки малеча мандрує відділами нашої бібліотеки у пошуках нових та цікавих знань, батьки зібралися у секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей, щоб познайомитися з новинками в пресі, які стануть у нагоді, адже тематика періодичних видань найрізноманітніша.

В період пандемії, коли кордони закриті, а мандрувати хочеться хоча б віртуально, то стане в нагоді журнал «Вокруг света». Матусі, у яких хобі кулінарія знайшли нові ідеї в журналах «Смачно» та «Смачна подорож». 


В нашій затишній компанії є батьки, які люблять читати про історичні події та цікавляться політичною та економічною ситуацією не тільки в Україні, але і в світі. Їм сподобалися журнали «Країна», «Кореспондент» та «Загадки історії». Звичайно ж, не оминули увагою такі пізнавальні  журнали як - «Дім. Сад. Город», «Мій прекрасний сад» та «Мой уютный дом», які допоможуть зробити затишок у домівках наших читачів.

Кожен читач нашої бібліотеки, не дивлячись на вік та вподобання знайде щось цікавеньке у залі періодики, ми намагаємось задовольнити всі ваші читацькі смаки. Завітайте до нас і ви в цьому переконаєтеся!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік