09 листопада 2020

Муркотливі пухнастики

Уночі не спить, мишей сторожить - ви вже мабуть здогадалися хто це? Дійсно - це котик. Саме цим маленьким, пухнастим створінням було присвячене заняття в розвиваючому клубі « Пізнайко», яке відбулося у неділю у залі періодики Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Бібліотекар запропонував спочатку  допитливій малечі познайомитися та занурити  у журнальний світ під назвою «Котэлло» , а потім кожен учасник отримав завдання - провести дослідження про життя та звички улюбленців і розповісти цікаві факти, які вони знайшли в журналах всім присутнім.

Наступним завданням для дітей стало скласти пазл, де зображений пухнастик, з’єднавши крапинки так, щоб вийшов котик та проявити максимальну увагу- знайти на картинці 5 відмінностей. Дітлахи з ентузіазмом поставились до завдань, а винагородою за активність та гарний настрій, бібліотекар прочитала казочку про кошеня, яке казало «гав-гав» з журналу « Пізнайко». 



І звичайно ж малята власноруч зробили поробку - чорного кошеня, яке обов’язково принесе успіх, вдачу та щастя їх власникам.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік