18 червня 2023

Тато - захисник, супергерой, найкращий друг

Тримаючись за сильну батькову руку, дитина робить свої перші кроки в житті. Спираючись на неї, йде в широкий світ. У родині вона вчиться шанувати свій рід, свою державу, берегти традиції своїх предків. День батька щорічно відзначається в третю неділю червня, тож 16 червня заняття в студії раннього розвитку "Бібліомалята" було присвячене татусям.

Було цікаво спостерігати, якими діти бачать своїх тат: супергерой, принц,  найкращий друг, захисник своєї сім'ї, захисник нашої держави. Малеча ділилася розповідями, що вміють робити їхні батьки, чого бояться, яке в них хобі. Як виявилося, більшість полюбляє рибалку, тож ми також вирішили порибалити, чи насправді це так легко, як нам здається.





Далеко не кожен тато вміє писати вірші, однак читати їх зможе кожен. Володимир Вакуленко-К написав книгу "Татусева книга" з веселими, грайливий віршиками, які є улюбленими серед багатьох українських дітей. Малеча з задоволенням слухала про день народження кульбабки: як песик бігав біля річки позбивав з кущів порічки, карасів злякав і птаха і в багнюку вгруз, невдаха; віршик про чайника: чайнику надбили носик - він хворіє та гундосить, геть його замучив нежить - чай не ллється як належить. 

До речі, Володимир Вакуленко у 2016 році приїздив до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, більш детально про зустріч можна прочитати за цим посиланням:  http://kontur-ks.blogspot.com/2016/06/blog-post_16.html?m=1



В піднесеному настрої та з посмішкою на обличчі,  дітлахи приступили до створення вітальної листівки для захисників України. Адже захисник - це батько нації, він оберігає та захищає кожного з нас, бажає кращого майбутнього. Листівки передали волонтерам "GRAND REAL GROUP", які разом з гуманітарною допомогою доставлять їх нашим воїнам.

Нехай довгоочікувана зустріч дитини з татом настане якомога швидше! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік