18 червня 2023

Херсон - місто героїв: історії великих і маленьких Перемог. Сторітелінг

Дорогі читачі! Ця візуальна розповідь створена, щоб зберегти пам'ять про мужність херсонців та їхніх захисників у часи російсько-української війни у 2022 - 2023 роках. Херсон і Херсонщина були до окупації квітучим краєм, який зараз хоч і переживає складні часи, але мужньо витримує всі випробування.

Інтерактивний візуальний сторітелінг на платформі Padlet під назвою "Херсон - місто героїв: історії великих і маленьких Перемог" нагадає вам історію мужності херсонців, які, попри всі небезпеки, боролися за свободу рідного міста, мужньо вистояли і дочекалися на його звільнення. А  також про тих херсонців і волонтерів, які після звільнення міста продовжують підтримувати повноцінне життя у Херсоні - місті героїв. Ми дякуємо херсонцям за їхню віру, витримку і силу. Ми щиро віримо у відродження і процвітання рідного краю після Перемоги.

                             

Зроблено в Padlet

Цей сторітелінг включає такі рубрики, які будуть доповнюватися новими публікаціями: "Місто героїв", "Хронологія подій", "Окупація", "Рух спротиву", "Особистості", "Легендарні Чорнобаївка та Антонівський міст", "Як звільняли Херсон", "11.11.2022 - День Звільнення", "Вся Україна святкує", "Життя херсонців у перший місяць після деокупації", "Херсон під час обстрілів", "Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки у часи війни", "Після 06.06.2023 (Херсон у повені)", "Погляд у майбутнє".

Ми тебе любимо, рідна наша Таврія! І віримо у твоє відродження. І щиро прагнемо зовсім скоро вписати у цей візуальний сторітелінг нову героїчну сторінку: "День Перемоги"!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік