04 червня 2023

Справжній герой народний, хоч малий, та дуже модний!

Набір до команди супергероїв розпочато!

Наш сьогоднішній герой - чотирилапа зірка в усіх значеннях цього слова, мила, справжня жива істота, яка б’є всі рекорди за популярністю, бо ним захоплюються не лише українці, але й європейці та американці - це собака - сапер - Пес Патрон. Він має державну нагороду, власну сторінку в соцмережах та навіть особисту вишиванку.

А ще про нього складають вірші, співають пісні, знімають мультфільми, малюють комікси та пишуть книжки і тобі, наш любий читач, неодмінно потрібно з ним познайомитися.

Сучасна письменниця Зоряна Живка і художниця Богдана Бондар створили для тебе, маленький українець, книжку про цього сучасного супергероя, який став улюбленцем дітей та дорослих, котрий допомагає нашим саперам знешкоджувати ворожі вибухові пристрої.

Це переклад із собачої мови на людську - пречудова історія, яка надихає мріяти, вірити й перемагати!

Гаврилюк, І. Урок: Казка «Патрон – собака-рятувальник» [Електронний ресурс] / Інна Гаврилюк; Всеосвіта: національна освітня платформа. – Електрон. дан. – 2023. – Режим доступу: https://vseosvita.ua/lesson/kazka-patron-sobaka-riatuvalnyk-215325.html (дата звернення 04.06.2023 р.). – Назва з екрана.

А ще, завдяки творцям Юліти Ран та Катерини Підлісної наш пес потрапив на сторінки коміксів, де йому негайно потрібно врятувати Землю від здоровезного Шкарпеткового Монстра, який прилетів з далекої галактики і ці нові пригоди Пса Патрона - справжня фантастика! 

Ран, Ю. Пес Патрон і Шкарпетковий монстр (українською мовою) [Електронний ресурс] / Юліта Ран, Катя Підлісна; сайт вид-ва «Ранок». – Електрон. дан. – Харків : Ранок, 2023. – Режим доступу: https://www.ranok.com.ua/info-pes-patron-ta-skarpetkovii-monstr-38272.html (дата звернення: 04.06.2023 р.). – Назва з екрана.

Тож, мерщій, поспішай, до команди ставай, разом з нами читай, читацьку суперсилу здобувай! Знайомся, читай, переглядай: 

Пес Патрон : серіал [Електронний ресурс] / Megogo: [медіа сервіс]. – Електрон. дан. – 2023. – Режим доступу: https://megogo.net/ua/view/20750736-pes-patron.html (дата звернення 04.06.2023 р.). – Назва з екрана.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік