23 червня 2023

Веселі історії для дитячої аудиторії

Як відомо, сміх подовжує роки життя, а прочитання веселих книг - додає радості і позитивних емоцій у наше щоденне існування. Читання веселих історій є прекрасним способом зануритися у світ гумору, розслабитися та відволіктися від повсякденних турбот. Кожна сторінка гумористичних творів наповнена неповторними комічними персонажами, особливими  авторськими жартами та  певними ситуаціями, які заряджають нас позитивною енергією і покращують наш емоційний стан. 
Тож недарма наші любі читачі, працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки підготували для вас анімаційний відеоогляд "Веселі історії для дитячої аудиторії." У цьому чудовому ресурсі підібрано тематичну колекцію улюблених дитячих розважальних історій для допитливих читайликів.
Сподіваємося, що запропоноване відео допоможе вмотивувати дітей до прочитання запропонованих книг, які в свою чергу впливатимуть на розвиток дитячої уяви, допоможуть дітям переключитися від тяжких подій сьогодення і залишать яскраві позитивні враження.


Бажаємо приємного перегляду відео! І хто знає, можливо саме воно допоможе вам відшукати саме ту улюблену книгу, яка супроводжуватиме вас упродовж життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік