20 серпня 2019

Святковий переполох, або З днем народження, Сашко!

День народження із сили-силенної свят найбільш особливий, навіть загадковий. Сьогодні свій день народження в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відсвяткував наш постійний активний читач Олександр Воробйов. 
Привітати іменинника прийшли найкращі його друзі і в такій дружній та веселій атмосфері розпочалося свято. Кожен з товаришів обрав кульку, яка йому сподобалася , лопнувши її вони зачитали привітання для Сашка. А потім на захід неочікувано завітав Водяний, який планував зіпсувати свято, через те що його не запросили. Але наші винахідливі гості розвеселили його і в подарунок за це Водяний дав підказки, де вони можуть знайти лист- привітання. 

Першим завданням було показати пантомімою різні професії, потім проспівали традиційне святкове «Нappy birthday to you». Склавши кросворд діти згадали казкових персонажів із фільмі та мультиків.

Виконавши всі завдання друзі віднайшли привітання для іменинника та подивилися цікавий мультфільм.


2 коментарі:

  1. Величезне спасибі усім працівникам бібліотеки, що подарували нам таке свято!!! Взагалі кожен день, який Сашко відвідував бібліотеку, завжди відзначається уважним та доброзичливих ставленням до дитини.За вашу щиру та активну працю дякуємо усією нашою родиною!!!Родина Саши Воробйова.

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро дякуємо за Ваш відгук, він важливий для нас- працівників бібліотеки!

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік