05 серпня 2019

Marvel & DC. Яким повинен бути супергерой?

2 cерпня наші постійні відвідувачі Сool Speaking Club зібрались на довгоочікувану зустріч з американськими волонтерами у  інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів». Темою обговорення були найвідоміші зірки серед супергероїв Marvel і DC, звичайно ж розмовляли англійською мовою!
Наші читачі згадали які суперздібності мають їх улюблені герої з фільмів і мультфільмів. Переглянули журнали комiксiв i книжки про супергероїв. Нашi американськi гостi Troy Burton i Ryan Santerio розповiли якими  супергероями вони захоплювались у дитинствi. Бiльш за всiх згадували вiдомих героїв з всесвiту DC – Supermen i Betmen, а також зi свiту Marvel  - Captain America i Spider-Man. Також обговорювали які позитивні риси характеру мають бути у суперлюдини, щоб вона стала супергероєм, а також які спільні негативні риси мають антигерої з всесвітів DC та Marvel.

Діти із захопленням пройшли всі рівні інтерактивного тесту, щоб визначити яким з героїв, за своїм характером можна стати у “супергеройському” всесвіті. З цікавістю були сприйняті висловлювання з хештегом, заховані на полицях серед книг, про суперздібності,  які не змогла б використовувати надлюдина серед звичайних людей.


На завершення зустрічі кожен висловив свою думку – якими позитивними якостями повинен володіти супергерой, щоб його вчинки були корисні і які добрі справи можна здійснювати в житті, навіть не маючи суперздібностей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік