понеділок, 12 серпня 2019 р.

Море Чудес, або Таємниці підводного світу

А чи знаєте ви, що у глибинах морів і океанів, на самісінькому дні, знаходиться незвичайне Морське царство з його неймовірними мешканцями? У палацах з підводних рифів та каміння від нашого ока ховається сила-силенна дивовижних та чудернацьких риб і тваринок. На жаль, людині вкрай важко потрапити до такого царства і роздивитися все на власні очі. Але з "бібліопіратами" молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки можливе все, навіть і це.
Потрапивши до Моря Чудес, юні мандрівники за допомогою гри розкривали таємниці підводного світу. А саме: чому риба звіздар має таку назву і чи насправді вночі вона рахує зірочки на небі, яка невеличка рибка, коли їй нічого не загрожує, займається будівництвом свого житла, яку рибу вважають найшвидшою рибою в світі та чи справді ламантини  схожі на русалок.


Під час заходу кожен з гравців мав можливість продемонструвати свій інтелект та ерудицію, дізнатися купу нової, корисної та цікавої інформації та отримати із чорної скрині подарунок.

Безмежний і неосяжний підводний світ має ще безліч загадок і таємниць, які варто розгадати. Тож, в передостанні дні цього літа, занурюйтесь разом з нами у безкрайні водні простори і ви цікаво проведете  свій вільний час, відчуєте себе частинкою дивовижних світів нашої планети. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік