28 серпня 2019

Як казки до школи збирались

Ось і закінчилось літо, але розваги в  Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки не закінчуються ніколи. У відділі естетичного виховання відбулася остання зустріч за програмою «Літо веселих витівок» в рамках програми «Канікули з книгою».
Літні заняття були дуже яскравими та пізнавальними. Кожен згадав захід, де йому було найбільш цікаво - для когось це бути піратами, а комусь сподобалося будувати міста, створювати ікебану, знайомитись з молодими херсонськими талановитими художниками та їх роботами.
Бібліотекарі підготували для читачів цікавий інтелектуальний марафон, де їм потрібно було відгадувати складні загадки, головоломки та  в команді розгадувати кросворд про казкових героїв, а в перервах між інтелектуальними змаганнями грали в спортивні ігри та «Лімбо», відгадували загадки про тварин і малювали їх із заплющеними очима. 


Виконавши всі завдання та отримавши солодкі призи, діти ще довго будуть згадувати про «Літо веселих витівок» у бібліотеці.
А з 8 вересня розпочинають свою роботу клуби – студія творчого самовираження «Мій світ» та літературний театр-студія «Чеширський кіт»,  приєднуйтеся до нашої веселої компанії щонеділі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік