19 серпня 2019

Хто хоче стати бібліопіратом

В останню понеділкову зустріч маленькі "бібліопірати" зібралися у кают-компанії, аби довести, що літні мандрівки пройшли не дарма, і вони накопичили у своїх "скринях" багато корисних знань, умінь, цікавинок та прочитаних книжок.
Саме сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки у кожного «літературного вовка»  була можливість остаточно з’ясувати, хто з них може з гідністю носити почесне звання «БІБЛІОПІРАТ».
На них чекав відбірковий турнір загадок, у якому було декілька категорій завдань: «На чому і з чим», «Люди і море», «Морська далечінь» та «І ще дещо…». 


Після такого маленького «розігріву» учасники у визначеній черговості брали участь у інтелект-дуелі «Хто хоче стати піратом» за мотивами відомої телегри «Хто хоче стати мільйонером».
Для них було підготовлено декілька раундів по 10 запитань з чотирма варіантами відповідей. Гравці, що дали правильну відповідь переходили до наступного етапу та отримували віртуальні «піастри» і неспалимі суми, які, за умови перемоги у грі, могли обміняти на справжні БІВи та поповнити свою скарбничку.


На завершення останньої цього літа зустрічі дітей чекав мультколаж з  відомих та майже не знайомих мультфільмів про піратів.
Та ми не прощалися з нашими улюбленими бібліопіратами, тому що до кінця літа вони продовжують читати, переказувати і виконувати завдання з книжкової виставки аби «дозаробити» необхідну кількість бібліовалюти для «викупу» книги з книжкового кіоску. А ще  на них чекає підсумкове свято, яке відбудеться  8 вересня об 11 годині у вже улюбленій всіма кают-компанії молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Саме у цей день буде визначено переможців, розіграно СУПЕРПРИЗ цьогорічних літніх читань та нагороджено усіх активних читачів-скарбошукачів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік