06 серпня 2019

«Читацький ігроленд» по-польски

Нарешті відвідувачі «Читацького ігроленду» дібралися і до Польщі. Така близька і в той же час нерозкрита та незвідана вона сьогодні стала відкриттям для вихованців "Школи життя".
Діти дізналися, що в Польщі  росте дуже великий дуб «Бартек», що дивовижу з дивовиж – Кривий ліс – також можна відвідати саме тут, що води двох польських річок Вельни та Нельби, перетинаючись під прямим кутом, не змішуються. Польська мова, яку ми можемо розуміти без особливої підготовки, виявляється, є досить складною у вивченні через те, що велика кількість слів, які за звучанням дуже схожі на наші, мають інше значення (наприклад,оwoce – це фрукти, а не овочі, як би нам могло здатися).
Польща постала для дітей з дуже цікавої сторони через ігри та забавки, в які полюбляють грати поляки. 

Із великим задоволенням та завзяттям малеча пограла в польську гру «Пожежник», захищаючи свої домівки. Неабияку швидкість та обережність вони продемонстрували під час естафети з яблуками - фруктами, яких у  Польщі вирощують найбільше.


Завдяки цій та іншим іграм було визначено переможця польського ігроленду, який отримав у подарунок книгу сучасних українських письменників Наталки та Олександра Шевченків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік