понеділок, 19 серпня 2019 р.

Пригоди на не зовсім "безлюдному" острові

Уявіть: пальми, пісок та море. Що може бути краще наприкінці спекотного літа? Але це не той яскравий відпочинок, про який усі мріють влітку. Цього понеділка на відвідувачів Лабораторії глядацького смаку Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки чекала подорож на безлюдний острів Даніеля Дефо.


Героєм нашої зустрічі став відважний мореплавець, який жадав пригод і довіривши своє життя долі потрапив на безлюдний острів, де жив там майже на самоті 28 років. Як би складно не було головному герою твору, найважливіше, що потрапивши додому через дуже багато років, Робінзон зробив висновок: «по-справжньому щасливим він був на острові». 



Було створено близько десятка різних екранізованих версій роману, кожна певною мірою відрізнялась одна від одної, проте зберігаючи головню ідею твору. Книжковий всесвіт на екрані розповів про те, хто саме був прототипом відомого на весь світ Робінзона, які труднощі спіткали його на шляху виживання у дикій місцевості та про дивовижний результат усіх його старань. Дізнавайся більше цікавого у світі екранізацій разом з медіа-центром Херсонської бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік