05 серпня 2019

Море веселощів та насолод біля Острова Пригод!

Вже десять тижнів поспіль бібліопірати молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки курсують та прямують піратськими морськими шляхами  до знань та книжкових пригод. За цей час багато  вже знайдено інтелектуальних «скарбів», пройдено безліч непростих, хитромудрих маршрутів  і все це заради гарного настрою, корисного відпочинку та, безпосередньо, перемоги  у "Програмі літніх читань - 2019".
Саме тому, щоб отримати купу позитивних емоцій та відмінний гумор на цілий тиждень, наша кают-компанія перетворилась на площу веселощів та розваг.
Присутні грали в гру «Хто я? Що я?». Кожен гравець  на голові мав обруч, в який було вставлено картку із малюнком, яку видно всім, крім того, на голову якого надітий обруч. Щоб з’ясувати та відгадати "Хто ти?"  чи "Що ти?" потрібно було задавати запитання суперникам, які в свою чергу відповідали тільки "так" чи "ні". 
Під час змагання, яке видалось дуже запальним, веселим, жвавим та бадьорим, діти активно спілкувались, обмірковували кожне запитання та допомагали один одному.
Тож, нові пригоди, забави та ігри разом з бібліопіратами чекають на всіх бажаючих наступного понеділка об 11.00 годині у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Читайте! Відпочивайте! Грайте! Розважайтесь разом з НАМИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік