28 серпня 2019

Навколосвітній читацький ігроленд

Літо спливає, а з ним минають невід’ємні розваги і мандри…
А так хочеться затримати безтурботність канікул хоч на кілька днів! 
І це можна легко зробити! У цьому  переконалися користувачі, які зібралися останнього серпневого вівторка в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім.Дніпрової Чайки. Ми не лише пригадали, як нам було весело разом упродовж 90 днів літа, в яких країнах ми «побували», про яких письменників дізналися, в які ігри грали, але і здійснили завершальну навколосвітню подорож п’ятьма континентами!
По-перше, ми зібрали «візитівки» десяти країн світу: поставили на присвячені кожній державі полички відповідні зображення: прапор, визначне місце, фото письменника і його книгу.
По-друге, відшукали розташування цих країн на глобусі.
По-третє, виконали творчі завдання настільної гри-вікторини «Географія світу»: відгадали за картинками привабливі туристичні місця.


А далі почалися розваги, популярні у різних країнах. Відвідавши Данію, діти фантазували із конструкторами «Лего», завітавши до Сполучених Штатів Америки, мандрівці складали із фрагментів-пазлів мапу світу.
Подвійним переможцем став Лев Байбуз: він здобув першість у сьогоднішніх змаганнях, а також заслужено був визнаний гравцем № 1 літа 2019. За свою активність та начитаність він отримав гарний подарунок – книгу Жуля Верна «Навколо світу за 80 днів».
Дякуємо всім нашим учасникам за це яскраве літо!
Чекатимемо вас на канікулах 2020 року.
Місце і час незмінні: літо, читальна зала, вівторок, 11.00.
До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік