23 серпня 2019

Патріотичний марафон

До Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся марафон патріотичних заходів для читачів бібліотеки.



З початку тижня в бібліотеці експонуються  книжкові виставки: у відділі для наймолодших читачів – виставка-панорама «Україна унікальна, Україна надзвичайна», на поличках якої малеча та їх батьки знайдуть цікаву, кольорову, пізнавальну літературу про Україну та у секторі абонемента – патріотичний колаж «Читання з українським акцентом», на якій представлено літературу для підлітків, які цікавляться історією своєї Батьківщини, її звичаями, традиціями та сучасними подіями.
22 серпня відбулась святкова програма «Україно, ти для мене – диво!», яка зібрала талановитих читачів бібліотеки. Для учасників свята відбулась відеопрем’єра стрічки «Диво-птах у синьо-жовтих кольорах», основу якої склали привітання рідній Україні від читачів та працівників книгозбірні.

23 серпня, на відвідувачів бібліотеки чекала ціла низка заходів: віртуальний пошуковий квест, патріотичний турнір «У нас єдина мета – Україна свята», ігри патріотів «З відданістю Україні в серці».




Вітаємо вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік