02 серпня 2019

«Мій внутрішній всесвіт»

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулася зустріч з викладачем німецької мови ЗОШ 53, талановитою художницею та поетесою Юлією Орешко, яка публікує свої твори під псевдонімом Джуліор. На зустріч завітали колеги – викладачі німецької мови херсонських навчальних закладів, прихильники Юлиного таланту та юні читачі нашої бібліотеки зі своїми батьками.
Юлія це людина з багатим духовним світом, цікава співрозмовниця, щиро відповідала на запитання модераторів зустрічі та усіх присутніх, ділилася спогадами про своїх кумирів, поділилася особистими фотографіями та розкрила секрет створення власних мультиплікаційних фільмів.

До кожної групи малюнків молодої художниці було підготовлено інформаційний матеріал, особливий захват виявили гості до виступу викладача іноземних мов кафедри галузевого перекладу Херсонського національного технічного університету та водночас професійного гіда-перекладача Лади Данік про «зіркових» представників нашого рідного краю. Пані Лада розповіла декілька легенд та розкрила секрет декількох сузір’їв на небосхилі.
Окрім того, що  Юлія молода, талановита художниця, вона ще й письменниця, ми також підготувалися і попросили декількох читачів нашої книгозбірні продекламувати поезію класиків, які на нашу думку розкривають характер та зміст Юлиних творів.

Готуючись до цього цікавого заходу, ми умовно поділили роботи Юлії на чотири групи – обличчя, очі, квіти/природа та чорно-біла фантазія, адже Юлія саме цим темам приділяє найбільше уваги, тому і гостей було вирішено поділити на ці умовні категорії. Кожна група мала своє запитання та завдання.
Виконуючи творчі завдання діти малювали в стилі дотворк, зробили інсталяцію з розбитої порцеляни у вигляді троянди, малювали трубочками для коктейлів та робили аплікацію обличчя за допомогою паперу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік