01 вересня 2020

День знань у бібліотеці

День знань у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки пройшов по-святковому, урочисто та творчо. Бібліотекарі для учнів 7-8  класів підготували пізнавальну цікаву програму. Заходи побудовані у шкільному форматі. 

На порозі бібліотеки відбулася урочиста лінійка. Бібліотекарі привітали дітей з Днем знань та побажали здобувати знання разом з книгою.

За розкладом занять учні відправилися у різні відділи – класи.


Так у Медіа-центрі вони познайомилися з краєзнавчими електронними ресурсами, дізналися про умови участі в «Іграх патріотів Херсонщини» та переглянули відео-огляд «Подорож Херсонщиною».

Працівник сектору абонементу розповіла про літературні новинки «Книжковий всесвіт».

А в Інтернет-центрі учні побували на  онлайн-екскурсії «Лайфхаки для сучасного школяра».


Про символи державні та народні мова йшла під час пізнавально-ігрової програми «Пароль: українська мова». Адже українська мова, поряд з прапором, гербом і гімном - є символом української держави. Діти пригадали здобуті раніше знання і переконалися, що вивчати рідну мову треба все життя.

У вересні херсонці відзначають день міста. Інтелектуальний турнір «ГРАд Херсон», який проходив у відділі естетичного виховання, дав можливість не тільки показати дітям свої знання з історичного минулого, культурного життя міста, а й дізнатися цікаві маловідомі факти.


Озброївшись знаннями, старшокласники ЗЗСО № 34, відправляються у новий навчальний рік, знаючи, що у них є справжні друзі – книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік