25 вересня 2020

Щоб розумним, мудрим стати – треба більше книг читати!

Для багатьох дітей книга та читання – це найкращий вид відпочинку, під час якого розвивається  уява і фантазія, розширюється ерудиція і кругозір, відбувається процес збагачення знаннями. Саме такий корисний і незабутній відпочинок для постійних своїх друзів, а саме для вихованців Херсонської гімназії № 14, влаштував молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.  

А розпочалося все з невеличкої екскурсії та знайомства з новими друзями – новітніми, сучасними, неймовірними книжками, які заворожують своїми сторінками і викликають неабиякий інтерес у малюків.

Далі розпочалося реальне розважально-інтелектуальне змагання, під час якого юні ерудити пригадували казки та навіть інсценували їх.



Наступним етапом гри було ерудит–розслідування, а саме – здогадатися, що сховано у чорній  скриньці, хто з героїв книжок має те чи інше помешкання, чи можна за допомогою слів та малюнків скласти веселий та кумедний віршик. Впоратися зі всім цим під силу було лише по-справжньому самим уважним та начитаним малюкам.


Розумові баталії  розмежовувалися музичними фізкульхвилинками, а незвичайний та корисний відпочинок у книгозбірні завершився, як завжди веселими, жвавими танцями, що додало незабутності та гарного настрою на цілий день.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік