03 вересня 2020

Бібліотекар - школяру

Розпочався новий навчальний рік, з чим і вітаємо всіх учнів, вчителів, батьків, читачів. Бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на вимогу часу готові поділитися своїми напрацюваннями з учнями, щоб навчання стало цікавішим, осмисленим. Сьогодні для 7-A класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім. Бориса Лавреньова працівники відділу Інтернет-послуг підготували і провели онлайн-екскурсію «Лайфхаки для сучасного школяра»(ідея куплена на  Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2019»). Ці поради допоможуть попередити складнощі в навчанні та не заблукати в сучасному морі інформації. 
Дітям було запропоновано огляд корисних для навчання та дозвілля сайтів з цікавими матеріалами, які неодмінно знадобляться та полегшать роботу при підготовці до навчання. До речі, на нашому сайті також є багато корисних та цікавих ресурсів, які постійно користуються попитом серед учнів усієї України.
Бібліотекар відділу естетичного виховання розповіла учням про краєзнавчий турнір, започаткований в обласній книгозбірні, у рамках якого проходить зустріч.  Семикласники стали учасниками краєзнавчої гри «Мистецька палітра Херсонщини». Під час гри вони показали гарні знання з історії нашого краю, культурного життя області. Діти з цікавістю дізнавалися як про нові факти, так і ділилися знаннями з однолітками.
Діти люблять і вивчають свій рідний край, є активними учасниками сьогоднішнього життя міста. Можливо хтось із них стане переможцем обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік