25 вересня 2020

Квиток на бібліотечний експрес

Учні 4-7 класів Станіславської ЗОШ завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на незвичну екскурсію.

У цю подорож діти відправилися бібліотечним експресом. Кожна група мандрувала своїм маршрутом, де на подорожуючих чекали цікаві зустрічі з книгами, літературними героями, медіа-пригодами та захопливими іграми та вікторинами. 

У Країні Мультляндії, медіацентрі, діти подивилися мультфільми у форматі 3D.

На зупинці «Територія творчості», у відділі естетичного виховання, на учнів  чекали складні завдання - вгадати пісні зі знайомих мультфільмів (але вони звучали навпаки), за допомогою пантоміми зображували вказане слово, вгадували жанр картин. 

У секторі періодики учасники познайомилися з цікавими журналами та стали учасниками вікторини «Журнальний зоопарк».


Сектор документів іноземними мовами запропонував дітям відправитися у віртуальну екскурсію до замків різних країн світу.  


А в молодшому відділі на дітей чекав «Книжковий вернісаж». Бібліотекарі відділу розповіли про незвичну, цікаву літературу: тривимірні, музичні книги, книги-жалюзі та інші. 

Справжня «Фабрика зірок» чекала на дітей у читальній залі. Треба не тільки було назвати відому в тій чи іншій галузі людину, а й розповісти про її досягнення. 


У секторі абонементу бібліотекар розповіла  про найулюбленіші книги школярів, а також про книжкові  новинки. 


Про історію улюблених комп`ютерних ігор діти довідались в Інтернет-центрі.


І на завершення подорожі бібліотечний експрес  доставив гостей до ігрової зони, де на дітей чекала танцювальна програма. 


Із великим задоволенням та захопленням розповідали діти про свої враження від екскурсії та цікавих заходів, які провели для них бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Ця екскурсія надовго запам`ятається нашим гостям. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік