18 вересня 2020

Піратська PARTY

Сьогодні в гості до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки в черговий раз завітала весела компанія друзів! Адже привід був святковий та довгоочікуваний! Усі ми пам’ятаємо, як у шкільні роки, з нетерпінням чекали свого дня народження, щоб якомога швидше прибігти до школи і отримати привітання від друзів! А що ж робити коли таке бажане свято припадає на літній період, коли всі на канікулах? Сумно та прикро?



Зовсім – НІ! Бібліотека потурбувалася і про це! Отож, вісім літніх іменинників разом зі своїми товаришами прибули на справжню піратську partу, адже яке день народження без костюмованої вечірки і веселощів?

А веселощів було просто безліч! В першу чергу галасливу компанію познайомили з бібліотекою, провівши цікаву екскурсію,  а далі був перегляд мультфільмів! Але він був незвичайний, як вдома перед телевізором, а у 3D форматі майже, як у справжньому кінотеатрі! 

Далі почалося найцікавіше: посвята в справжні пірати, шалений квест поверхами бібліотеки з різноманітними конкурсами та завданнями! Два кораблі, заповненні веселими морськими розбишаками, які збирали карту скарбів, адже як заведено, у кожного пірата має бути скриня наповнена коштовностями! 


Потім було все гарячіше і гарячіше! Яке ж свято без танців? І про це подбали працівники бібліотеки, влаштувавши справжню святкову дискотеку, де малеча мала змогу трансформувати всю свою нестримну енергію у шалені рухи!


Фіналом такого яскравого дня звичайно ж стала церемонія вручення подарунків! Усі іменинники отримали їх, а гості вечірки смакували солодощами! І безумовно - кожен з присутніх отримав яскраві враження, гарний настрій та пам'ять про цей день на довгі роки! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік