30 вересня 2020

Доброго ранку, Херсонщино!

Саме з такого заклику розпочався обласний  дитячий  фестиваль «Ігри патріотів Херсонщини - 2020»  в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки. На ганку бібліотеки зібралися учасники фестивалю і офлайн, і онлайн, щоб розпочати сьогоднішній день святково, весело, музично і звичайно ж, патріотично. Драйвовим «підйомом» привітали всіх, учасники хореографічної  студії «Colibri», відкривши ранок феєрверками.


Справжніх патріотів Херсонщини – фіналістів п’ятого обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» привітати сьогодні  завітав переможець попередніх турнірів. Свою жагу до перемоги, цілеспрямованість та безумовно шалену удачу передали у вигляді повітряного подарунку «На крилах мрії». Адже головне це мріяти і вірити у себе!


Юні учасники фестивалю також приготували сюрприз у вигляді вітального патріотичного флешмобу, який і продемонстрували усім присутнім. Недаремно в Україні та за її межами Херсонщину знають як край талантів.




З побажаннями удачі та перемоги фіналістам п’ятого обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини», виступила  Мандра Святослава з піснею «Я родом звідси». Запаливши в душі кожного присутнього вогник патріота, налаштовуючи учасників на фестивальний день, адже сьогодні на них чекає, ще багато пригод, сюрпризів і подарунків!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік