21 вересня 2020

Мистецтво у стилі CountryHumans

Мистецький дебют юної художниці Лізи Ладичук, учениці Херсонської школи № 12 з поглибленим вивченням французької мови, яка малює у стилі  CountryHumans відбувся у нашій бібліотеці. На зустріч з юним автором завітали учні Херсонської гімназії №16 із вивченням мов національних меншин разом зі своїм викладачем німецької мови Миколою Васильовичем Фроловим.


Форму презентації робіт ми вибрали незвичну, ми попросили Лізиних однолітків скласти портрет Лізи, «читаючи» її картини. Який у Лізи характер? Яка улюблена страва Лізи? Як вона ставиться до певних подій у житті? Яке у неї улюблене заняття поза малюванням? Учням вдалося розкрити портрет автора та, навіть, змогли позмагатися у створенні коміксів до Лізиних робіт. Кращі автори отримали фото робіт з автографом автора.


Атмосферу зустрічі доповнили юні музиканти Дитячої музичної школи № 1, які виконали народні мелодії німецьких, українських та американських авторів. Музичні фрагменти доповнили картину національного характеру цих народів, адже стиль CountryHumans має на меті розкрити менталітет та особливості поведінки кожного народу через національну символіку. Гості заходу, які правильно змогли назвати країну за малюнком, також отримали фото Лізиних робіт з її автографом.


Лізу з її дебютом привітала херсонська художниця Галина Мангушева, яка у відео- зверненні побажала їй подальших успіхів та творчої наснаги.

Дякуємо усім, хто завітав на творче свято.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік