07 вересня 2020

З дружнім візитом

Давня дружба поєднує Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки та ВПС «Херсон». Цього разу військовослужбовці строкової служби знайомилися з мистецькою палітрою нашого краю - за однією з розробок краєзнавчої серії "Ігри патріотів Херсонщини".


Під час зустрічі військові дізналися про історичні, культурні факти з життя краю, віртуально подорожували до визначних пам’яток, пам’ятних місць, побували на фестивалях, святах, які традиційно проводяться у нашому краї, познайомилися з видатними постатями, які будували та прославляли у різні часи Херсонщину.

Цікавою для учасників стала краєзнавча література про історичні, культурні, туристичні місця. Дехто з прикордонників, навіть, знаходив матеріали про свій район чи село і ділилися інформацією з товаришами по службі.

Бібліотекарі провели екскурсію для військовослужбовців, розповіли про специфіку роботи кожного відділу, познайомили з книжковими новинками, цікавими виданнями, сучасними авторами. У переддень Дня читання книг це було доречним.




 
Дякуємо військовослужбовцям за візит до бібліотеки, і впевненні – кордон під пильним оком прикордонника-патріота.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік