11 серпня 2023

Муркотливі історії Галини Вдовиченко

Понад 160 тисяч примірників серії «36 і 6 котів», безліч шанувальників і шанувальниць, цитування фраз персонажів є без сумніву ознакою беззаперечного успіху в літературному світі. У чому ж секрет Галини Вдовиченко та її муркотливої серії? Адже загальний наклад першої книжки становив 79 тис примірників, і ця цифра щодня продовжує зростати. Авторський стиль у поєднанні з гумором та неповторними персонажами зробили серію дійсно унікальною. Кожен з вас віднайде в ній собі героя до душі, а можливо навіть зможе асоціювати себе з кимось. Коти, як і люди, мають свій характер, вдачу, свої особливості поведінки і зовнішності. Хтось весь час потрапляє в різноманітні халепи й бійки, як Голота й Кутузов, хтось усе коментує, як Коментатор Чорний Кіт, а хтось велично споглядає за усіма подіями з висоти свого досвіду й благородного походження, як Баронеса.  Усім є місце у цій великій муркотливій родині, і попри відмінності вони – команда.


"Муркотливі історії Галини Вдовиченко" - це гарний приклад сучасної  дитячої літератури, який спонукає читачів задуматися над важливими темами та внутрішнім світом персонажів. Авторка вдало поєднує непередбачувані сюжети з особливими історіями та неповторними героями. Її оповідання можуть вразити своєю оригінальністю та несподіваністю поворотів подій. Тож запрошуємо вас переглянути тематичний відеоогляд і обрати собі книжку до душі!

У серії своїх муркотливих книг Галина Вдовиченко створила неперевершені образи пухнастиків і захоплюючі сюжети. Спробуймо пригадати дещо з цих подій та героїв творів. Успіхів вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік