21 серпня 2023

Супергерої уся дітвора - літніх читань закінчилась пора!

Вітаємо вас, наші маленькі Суперчитачі!

Швидко промайнули "Канікули з книгою - 2023". Ви пройшли цікавий і нелегкий шлях довжиною в Супергеройське читацьке літо. Протягом цього часу у вас відбулося багато знайомств з казками, новими книжками і героями. Ви читали, слухали аудіокниги, переглядали мультфільми та огляди літератури. А ще виконували багато цікавих завдань та брали участь у інтерактивних іграх, аби здобути і для себе суперздібності справжніх героїв читання. Кожен з вас вже є Суперчитачем, адже дійшов до фінального випробування. 

Пропонуємо сьогодні пригадати усе що ви дізналися протягом літа та пройти Суперчитацький марафон "Шлях до перемоги". На цьому шляху вас чекає чотири ігрові завдання: "Хто?"

У цьому завданні треба за ілюстрацією впізнати персонажа та вписати його ім'я у поле для відповіді: "Який?"

З кожним супергероєм асоціюється певна риса характеру чи особливість. Тому у цьому завданні треба охарактеризувати персонажа за цим принципом: "З ким?"

Дуже часто героєві хтось допомагає. Як правило це чарівні істоти. Тож вам і належить з'ясувати, хто є помічником у того чи іншого персонажа: "З чим?"

Кожен супергерой завжди асоціюються з якимись предметами або іншими персонажами твору, без яких він не був би тим, ким є. У цьому завданні треба скласти асоціативний ряд до певного героя.  Бажаємо удачі! Перевірте себе і переконайтесь, що протягом "Літа з Супергероями" ви й самі стали Супергероями!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік