16 серпня 2023

Дивовижні українці

Бути юним українцем сьогодні – це сміливо і гордо йти вперед, бути чесним, чуйним, активним і допитливим патріотом своєї держави. Бути юним українцем – це з завзятістю боронити рідну батьківщину на різних фронтах: допомагати батькам, «волонтерити», добре вчитися, читати книги, займатися спортом, вивчати українську мову і історію, мати цікавість і повагу до культурної спадщини України. Адже нам усім, справді, є чим пишатися. Так склалось, що за роки незалежності, з утвердженням свободи слова та розповсюдженням Інтернет-мережі, нам здебільшого відомі сучасні герої України, та деякі, що творили багато років тому і власним трагічним життя заплатили за відданість батьківщині та бажання бути вільними, є не заслужено забуті.

Запрошуємо вас до перегляду віртуальної промо-виставки для справжніх юних патріотів - «Дивовижні українці».
Це просто дивовижні історії про непересічних українців, які не дивлячись на нелегкі випробування долі, вплинули на хід історії всього людства. Біографії наших героїв, як сценарії «оскароносних» фільмів, їх історії про важкі випробування долі та їх життєвий досвід «крізь терни до зірок», можуть стати справжнім джерелом натхнення та мотивації для вас, та безумовної гордості за свою країну. Читайте, вивчайте, дивіться, досліджуйте та розповідайте іншим, які українці - нескорені, героїчні, дивовижні і непереможні!


А для тих, патріотів, хто багато знає і багато читає, і сьогодні дізнався чимало цікавого, пропонуємо перевірити свої знання, погравши у онлайн-гру «Дивовижні українці».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік