01 лютого 2018

Коли гаджети відпочивають

До недільної школи батьків, заняття якої організовуються у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, іноді приходять і дітки. 


Тема заняття у секторі періодичних видань минулої неділі якраз була близькою для відвідувачів різного віку – віртуальна прес-мандрівка «Журнальна АБВГДЕйка».

Надзвичайно захоплива, яскрава презентація періодичних видань сектору з рухливими героями, які розмовляють, просто зачарувала і дорослих, і дітей.

Всі присутні відкрили для себе журнальні родзинки.


Наприклад, журнал «Смайлик» у рубриці «Цікава наука» вчить, чим зайняти себе довгими зимовими вечорами. Він радить дати відпочити трохи своїм гаджетам і провести цікаві досліди зі своїми рідними чи друзями.


Дорослі повинні знати, що діяльність руками розвиває дрібну моторику малюка, що в свою чергу дуже корисно для його розумового розвитку.

Тож, читайте журнали «Пізнайко», «Умійко», «Академія Саморобкіна», «Равлик», «Маленька фея та сім гномів», «Веселые идейки», які пропонують різноманітні майстер-класи. Батьки вчилися робити сімейство котиків у техніці орігамі.


Вдома котиків побільшає, бо ж їх буде виготовляти вся родина!

А чи знаєте ви, що діти найбільше люблять та запам’ятовують ті моменти, коли у процесі пізнання світу та нових відкриттів їх супроводжують батьки.

Успіхів вам у вихованні синочків і донечок!

А у нас ще є багато-багато рецептів проведення спільного дозвілля.



Ангеліна Вєтрова, 
завідуюча сектором періодичних видань 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік