01 лютого 2018

Пригоди у книжкових світах

У день 94-ої річниці з дня народження Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки читальна зала підготувала і провела для вихованців Херсонської ЗОШ-інтернат I-III ступенів ім. Т.Г. Шевченка чудове свято – «Пригоди у книжкових світах».

В ігровій формі школярі дізналися про історію бібліотеки, її відділи та послуги. Для них стало відкриттям те, що сучасна бібліотека є не лише цінним зібранням книг, а й у книгозбірні всі бажаючі читають, вивчають мови, спілкуються, грають, переглядають фільми, виготовляють поробки, виступають на сцені та малюють. А ще бібліотека – це чарівний портал, в якому можна спілкуватися із творцями книг і заробляти бібліотечну інтелектуальну валюту.
  



Під час заходу підлітки відгадали світові рекорди, пов’язані із книгою та читанням, ознайомились із сучасними бестселерами та їх екранізаціями, здійснили мандрівку літературними столицями світу, розв’язали комп’ютерний кросворд і вшанували письменницю, ім’я якої присвоєно бібліотеці – Дніпрову Чайку. А ще на книжковому циферблаті гравці відшукали назви творів за цифрами, літературні сузір’я допомогли їм відшукати відомих херсонських письменників і читачів, мистецька палітра – розпізнати види мистецтв.
  


Тож мандрівка у книжкових світах бібліотеки виявилася захопливою та пізнавальною, а школярі виявили себе вмілими лоцманами книжкових морів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік