26 лютого 2018

Творчість і дозвілля

Недільного дня у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося засідання школи батьків. Бібліотекар відділу підготувала цікаву літературу, яка стане в нагоді як батькам, так і їхнім дітям у розвитку творчих здібностей.


А також на огляд були представлені ігри, за допомогою яких можна пізнавально та весело провести час у колі сім’ї.


«Корова» - активна гра, яка не дасть сумувати навіть дорослим. Граючи, потрібно за символами на полі пояснити загадане слово, а за символом на картці - яке саме слово.



З «UNO» не можна сумувати - це тільки фантастичні розваги для всієї компанії. Основний принцип цієї гри - проявити свою винахідливість, хитрість, збити з пантелику інших гравців та першому в команді позбутися своїх карт і викрикнути «UNO».




І для дівчаток є цікаві ігри - «Ділова леді». Гравці поринуть у світ фінансових операцій, аукціонів, ресторанів. Гра «Шопінг по Європі» стане відмінним путівником для юної модниці. Якщо у вас є бажання дізнатися про своє майбутнє, то гра «Чарівний шар» відкриє таємниці ворожіння по квітах, числам, картах та знакам зодіаку.


Гра «Печворк» розвиває просторову уяву, кмітливість, розважливість. Печворк - це дуже давній вид рукоділля. В ньому використовується принцип мозаїки - з клаптиків різнокольорової тканини створюється полотно з новим кольоровим рішенням, узором, іноді навіть фактурою.


Основні правила гри «Хто перший» дуже прості: відкрити карти з однаковими фігурами і першому схопити тотем. Виграє той, хто є найшвидшим і найуважнішим.



Найулюбленішою серед читачів відділу стала захоплююча гра в асоціації «Воображарий». За умовами гри за кожним ходом обирається новий ведучий, котрий повинен пояснити іншим гравцям слово або словосполучення за допомогою розповіді, німого показу або намалювати і це все треба встигнути зробити за 1 хвилину, а інакше - програє. Якщо ви активні та винахідливі, то обов’язково станете переможцем у грі. Чекаємо всіх ігроманів у відділі естетичного виховання дитячої книгозбірні.

Гарного Вам відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік