05 лютого 2018

Піжама-party

Недільного дня 4 лютого в бібліотеці відбувалося щось неймовірне: діти з книжками-казками в піжамках, чудернацьких капцях та з подушками в руках. Святкова метушня відчувалася у кожному відділі, на кожному поверсі: хтось розспівувався, хтось танцював, хтось готувався до виступу, бібліотекарі зустрічали гостей з інших сіл області, а всі читачі, які цього дня відвідали бібліотеку, переглядали виставку та голосували зірочками за свою роботу або за ту, яка сподобалася.


У книгозбірні цього дня проходив святковий фінал конкурсу малюнків «Мої казкові сни», присвячений 94-й річниці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Щоб провести недільний день з користю та весело, бібліотекарі відділу естетичного виховання організували справжню Піжама-party.

Головні герої Соня, Оленка та Зірка розповіли дітям цікаву історію, яка може наснитися читаючій, творчій дитині, яка вірить в чудеса.


Не забарився і сам Крокодил Гена, адже як же на дні народженні без «Пусть бегут неуклюже…»? Всі учасники співали відомі пісні під його акомпанемент.


Діти з радістю брати участь у конкурсах «Півнячі бої», «Хто зайвий», «Відгадай «крилату фразу» з мультика». А дорослі так захопилися дійством, що теж долучилися до конкурсів – вгадували якою мовою світу звучало поздоровлення, «розповідали» подушці про свої сни. Було багато пісенних подарунків від наших давніх друзів - учасників зразкового вокального ансамблю «Орхідея».




Головна інтрига свята – це оголошення результатів конкурсу малюнків «Мої казкові сни». Зірка оголосила, що на конкурс надійшло 55 робіт з м. Херсона, Білозерського району та Нової Каховки. Компетентне журі визначило переможців, ними стали:

У номінації «Казкові сни зачарованих дітей»
Авдеєва Олександра, м. Херсон
Гайдай Маша  м. Херсон
Крошкіна Юлія, м. Херсон

У номінації «Сплю і продовжую читати»
Урупа Оксана,  с. Миролюбівка, Білозерський район

У номінації «Найкумедніше казкове звірятко»
Кривошей Вікторія,  с.Нова Тягинка, Білозерський район

У номінації «У задзеркаллі»
Величко Марія, м. Нова Каховка

У номінації «Політ уві сні»
Гавриленко Даша, м. Херсон
Менчик Анастасія, м. Нова Каховка

У номінації «Найфантастичніші історії»
Атаназевич Валерія, м. Херсон

У номінації «По-справжньому казкові»
Татаровський Дмитро, м. Херсон

У номінації «Сон подруг»
Ішкова Олена,
Прохоренко Вікторія,
Мороз Дарина, с.Нова Тягинка, Білозерський район



А ось Приз глядацьких симпатій по праву дістався Урупі Оксані з с. Миролюбівка Білозерського району, робота якої набрала найбільше зірочок.


Вітаємо переможців!
Після свята всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з улюбленою книгою у фото-зоні, створеній з любов’ю бібліотекарями для маленького читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік