13 лютого 2020

У книгозбірні кожен раз заняття знайдуться для нас!

Знов в бібліотеці гамір,
Має він повчальний намір,
Зібрались тут розумні діти
Розважитись і відпочити.

Бути ерудованою людиною це означає мати додаткові знання у більшій області предметної інформації. Ерудиція виникає в результаті навчання і систематичного читання. Саме тому, щоб розширити свій кругозір та підвищити коефіцієнт інтелекту, до  молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової  Чайки  завітали вихованці Херсонської багатопрофільної гімназії №20 імені Бориса Лавреньова.
Присутнім було запропоновано ерудит – шоу «Уважні та начитані». Сенс гри полягав у тому, щоб правильно відповідаючи на запитання з різних галузей науки, зібрати найбільшу кількість балів. А запитання були різноманітними – від дуже простих до найскладніших, які входили до категорій  – «Українська мова», «Природознавство», «Географія», «Логіка», «Казковий крокодил», «Ребуси», «Чи правда, що…», «Чорна скриня».
«Інтелектуальна битва» видалася напруженою та запальною. Не один учасник не поступався іншому, демонструючи свої знання, навички та логічне мислення. Були озвучені відповіді на всі запитання і, не тільки озвучені, а й обґрунтовані.
Тож, сьогодні  в бібліотеці імені Дніпрової Чайки маленькі розумники не тільки розважалися, а й завдяки грі розвивали мислення, мовлення, кмітливість, спостережливість та винахідливість. Виховували впевненість у собі та розвивали вміння мобілізувати власні знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік